Aktivitete

Aurela Deshishku më e mira në kursin veror të Universitetit të Oksfordit

Mbi 400 pjesëmarrës nga shkollat e mesme të larta të SH.B.A. Kanadasë dhe Europës, nga 1 deri me 28 korrik 2012, kanë ndjekur një programi akademik të aftësimit, të hartuar nga shkenctarë të shquar të institucioneve më prestigjioze nga Oksfordi, Kembrixhi dhe Shkolla për Ekonomi e Londrës. Aurela Deshishku nxënëse e klasës XII1 të Gjimnazit “ZENIT” u përcaktua për kurset: Biznesi Ndërkombëtarë dhe Biznesi dhe Etika dhe u shpall pjesëmarrsja më e suksesëshme. Në mirënjohjen e lëshuar nga drejtori z.Michael McKinley ndër të tjera thuhet: Aurela nga fillimi deri në mbarim të kursit performoj si yll i vërtet. Ajo vazhdimisht impresionoj me mprehtësinë e vetë intelektuale dhe komentet e veta të mençura... shif mirënjohjen dhe komentet.

 

 

 

 

 

Apliko Online

 

Kliko këtu
Video

© Shkolla Fillore dhe e Mesme Zenit

Gjendemi në fshatin Prugovc, rruga Prishtinë – Podujevë

Tel:+381 (0) 38 515 516, +381(0) 38 515 200, +377 (0) 44 515 016

E-mail: info@shkollazenit.com