Personeli


Personeli i shkollës “Zenit” është i kualifikuar, i përgatitur dhe i gatshëm për zbatimin e risive në procesin mësimor. Në shkollën tonë janë të punësuar 28 mësimdhënës , të gjithë me përgatitje superiore, prej tyre 12 me gradën master ,1 me magjistraturë dhe 1 me doktoraturë.

 

 • Emri
 • Pozita
 • Jonuz Salihaj
 • Drejtor i shkollës
 • Vildane Jusufi
 • Administratore e shkollës
 • Jehonë Hajdini
 • Mësuese e klasës së parë
 • Fekrije Ismaili
 • Mësuese e klasës së dytë
 • Teuta Camaj
 • Mësuese e klasës së tretë
 • Naxhije Dushi
 • Mësuese e klasës së katërt
 • Abetare Rexha
 • Mësuese e klasës së pestë
 • Bukurije Osmani
 • Mësimdhënëse e Gjuhës dhe letërsisë shqipe
 • Edona Zhushi
 • Mësimdhënëse e Gjuhës dhe letërsisë shqipe
 • Haxhere Mehmeti
 • Mësimdhënëse e Gjuhës dhe letërsisë shqipe
 • Hatixhe Mehdiu
 • Mësimdhënëse e Gjuhës angleze
 • Nuhi Bllaca
 • Mësimdhënës i Gjuhës angleze
 • Lindije Hysaj
 • Mësimdhënëse e Gjuhës gjermane
 • Mirlinda Shkodra
 • Mësimdhënëse e Gjuhës gjermane
 • Taulant Beqiri
 • Mësimdhënës i Matematikës
 • Naim Raçi
 • Mësimdhënës i Matematikës
 • Valbona Kastrati
 • Mësimdhënëse e biologjisë
 • Pajtim Bytyqi
 • Mësimdhënës i biologjisë
 • Teuta Çitaku
 • Mësimdhënëse e Fizikës
 • Janina Xërxa
 • Mësimdhënëse e Kimisë
 • Nazmije Krasniqi-Podrimqaku
 • Mësimdhënëse e gjeografisë
 • Granit Gashi
 • Mësimdhënës i Historisë dhe Gjuhës latine
 • Vjollca Gashi
 • Mësimdhënëse e Edukatës qytetare
 • Agron Gashi
 • Mësimdhënës i Teknologjisë dhe Informatikës
 • Merita Mehmeti-Gagica
 • Mësimdhënëse e Artit figurativ
 • Kaltrina Shala
 • Mësimdhënëse e Artit muzikor
 • Rajmonda Sokoli
 • Mësimdhënëse e Psikologjisë
 • Elfete Gashi
 • Mësimdhënëse e Edukatës fizike
 • Astrit Haliti
 • Mësimdhënës i Sporteve të ujit